ПОДАЧА ОГОЛОШЕННЯ В ГАЗЕТУ

Бухгалтерьске обслуговування

Волеизъявление
Публічне повідомлення
рік дві тисячі двадцять перший місяць листопад дня двадцять восьмого

Божественний Безсмертний Дух, Душа, Абсолютна Обдарована Сутність, створена найвищим милосердям, втілене в Живому Житті Народженого Тіла Чоловіка (МужЧини) з плоті і крові, з унікальною ДНК, що володіє життям, совістю, вільною волею і правовим званням: Живий живонароджений чоловік (МужЧина), володар імені євгеній, син кровних батьків валерія з роду Пилипенків та матері тетяни з роду "Шапошнікових".
На основі Божественного права на контроль, з Істинною Божественною Довірою, власник авторських прав на планету Земля, згідно з Правом народження, відповідно до Статутів Всесвіту, затверджених самим ПершоТворцем, Абсолютом. Я обіймаю посаду Генерального виконавця, майно моєї юридичної особи з першого дня грудня місяця дві тисячі двадцять першого року.
Азмъ эсть жива людина з ім’ям євгеній, я відновлюю своє право використовувати, володіти і розпоряджатися землею, дане в дар Божественним ПершоТворцем Абсолютом Живими Чоловіками (МужЧинами) і живими жінками (ЖенЧинам). Між мною і Першетворцем Абсолютом нема посередників. Відтепер і назавжди ніхто не має права заважати мені будь-яким чином, чинити тиск або будь-який інший вплив.
Це так! Нехай так буде у всіх світах, у всіх просторах!
Маю честь! (Честь имею)

Відправити автору повідомлення

Контактна інформація

ПІБ: Живонароджений Мужчина евгеній
Телефон: 0980857147
E-mail: 24102007n@ukr.net