ПОДАЧА ОГОЛОШЕННЯ В ГАЗЕТУ

Бухгалтерьске обслуговування

Робота в Польщі та Німеччині
Фірма KEY Sp. z o.o. яка вже кілька років працює на ринку працевлаштування в Польщі та Німеччині,  запрошує до співпраці працівників та нові кадрові агенства на вигідних умовах. Ми гарантуємо добросовісну співпрацю з нашими партнерами, лише перевірені працедавці та вакансії, одноразову грошову винагороду за кожного кандидата. Виготовляємо запрошення до роботи під наші вакансії, також виготовляємо дозвіл на працю від Воєводи на 3 роки. З дбайливістю шукаємо підхід до кожного кандидата, надаємо житло, медичне страхування і гарантуємо своєчасну оплату праці. Всі працівники отримують безкоштовно робочий одяг. Проводяться безкоштовно медична комісія та техніка безпеки. Виготовляємо документи: зміна запрошення на нашу фірму, підписується умова злецення або умова о праці (в залежності від вакансії). Довозимо до місця проживання та праці.

Віктор: +48 734 483 279

Вайбер +380976038409
key-job.com.pl


Потрібні жінки зі знанням Німецької мови до праці в Німеччину ОПІКУНОМ (догляд за старшими людьми).

По Візі та Без візу. Прибирання в домі, готування їжі, догляд за людиною. Заробітня плата від 800-1500 Євро чистими (в залежності від рівня володіння мовою). Проживання та їжа безкоштовно в будинку особи. 

Будівельники в Німеччину. Прибирання в домі, готування їжі, догляд за людиною. Заробітня плата від 1800/міс Євро чистими (ставка). 8-10 робочих годин. В’язання арматури та Заливання бетоном. Проживання безкоштовно.

Потрібні 30 осіб (чоловіки та сімейні пари) на мебельну фабрику. Без досвіду роботи до простих робіт (подача та відбір елементів, шліфування та полірування продукції, пакування). 

Оплата 14зл/год 12 робочих годин БЕЗ ВІЗИ та 15зл/год 12 робочих годин ВІЗА


Проживання безкоштовне в гарних умовах на будинку чи квартирі по 2-4 особи. До 15хв від роботи. З зарплати знімають 320зл за комунальні послуги. 

Відправити автору повідомлення

28 000 · 1 000 у.о · 933 євро

Контактна інформація

ПІБ: Паламарчук Віктор
Телефон: 0673089324
E-mail: workkono@gmail.com