ПОДАЧА ОГОЛОШЕННЯ В ГАЗЕТУ

Бухгалтерьске обслуговування

Оренда нежитлового приміщення Адреса: вул. Велика Васильківська, 129, на розі вулиць Ковпака та Великої Васильківської (Печерський/Голосіївський район) від власників. Загальна площа — 55 квадратних метрів Поверх — 1/8 Стан — сучасний, можливий
Оренда нежитлового приміщення
Адреса: вул. Велика Васильківська, 129, на розі вулиць Ковпака та Великої Васильківської (Печерський/Голосіївський район) від власників.
Загальна площа — 55 квадратних метрів
Поверх — 1/8
Стан — сучасний, можливий ремонт.
Простір ідеально підійде для відкриття, аптеки, ветеринарної аптеки, лабораторії, салону краси, ортопедичного магазину, шоу-рума та інших комерційних закладів.
Торговельне приміщення має окремий вхід з фасаду будинку, що з вулиці Ковпака. Це забезпечить зручний доступ до вашого бізнесу та чудову видимість для клієнтів з вулиці, а також запасний вихід у двір, що дозволить доставляти продукцію для зручного розвантаження.
Навпроти входу до приміщення проїзна вулиця Ковпака з видом на парк Марії Заньковецької, що дає змогу розміщувати світові рекламні рішення не заважаючи при цьому мешканцям будинку.
Поруч житлова забудова, адміністративні, офісні, торгові приміщення, ЖК Бульвар фонтанів та Французький квартал. Чудова транспортна розв’язка, метро «Либідська» - 3 хвилини пішки, до метро «Палац Україна» - 5 хвилин.
Оренда 30 долл/м2 + НДС (за необхідності) + комунальні + індексація 10% річних.

Отправить автору сообщения

1 200 · 42,86 у.о · 40 євро

Контактная информация